top of page

A kiszállítás feltételei, szállítási módok

 

A www.bormamorbolt.hu Webáruházban a Vásárló választja ki a termék kiszállítási módját. A termék kiszállításának költsége a megrendeléskor feltüntetésre kerül. A kiszállítási díjak az alábbiak szerint alakulnak:
 

A Webáruházban megrendelt termékek - a kosárban történő adatbevitel során választható – szállítási módjai:

a)             Házhozszállítás:

GLS futárszolgálattal (feladástól számított 1-2 munkanapon belül):

- GLS házhoz szállítva, előre online (PayPal) fizetéssel vagy előre utalással: 3500 Ft 

- GLS házhoz szállítva, utánvétes fizetés esetén: 4100 Ft

Foxpost* szolgáltatással (feladástól számított 2-7 munkanapon belül):

- Házhoz szállítva, előre online (PayPal) fizetéssel vagy előre utalással:
S méretű csomag: 11,5 cm x 36 cm x 61 cm – 2200 Ft
M méretű csomag: 19,5 cm x 36 cm x 61 cm – 3000 Ft
L méretű csomag: 37,5 cm x 36 cm x 61 cm – 4200 Ft

A webshop rendszere alapértelmezetten S méretűnek számolja a feladási díjat. Amennyiben a rendelt termékek mennyisége csak M vagy L méretű csomagban adható fel, Szolgáltató ezt írásban jelzi a Vásárlónak, aki különbözetet kell megtérítenie. Vásárlónak az értesítést követően is van lehetősége változtatni a szállítás módján, melyet írásban jelezhet Szolgáltató felé.
- Házhoz szállítva, utánvétes fizetés esetén:
10 000 Ft-ig 400 Ft
10 000 Ft felett 1,2%: Amennyiben a rendelt termékek utánvét összege meghaladja a 10.000 Ft-ot, Szolgáltató írásban jelzi a Vásárlónak az utánvét pontos díját, melyet a Vásárlónak kell megtérítenie. Vásárlónak az értesítést követően is van lehetősége változtatni a szállítás módján, melyet írásban jelezhet Szolgáltató felé.

*Foxpost csomagfeladás hetente egy kiválasztott napon történik. Ezt ennél a szállítási mód kiválasztásnál kérjük figyelembe venni.

Magyar Posta* (MPL) futárszolgálattal (feladástól számított 3-5 munkanapon belül):
- Háznál történő kézbesítés esetén, előre online (PayPal) fizetéssel vagy előre utalással: 0-10 kg-ig 1990 Ft/db.
*MPL csomagfeladás hetente egy kiválasztott napon történik. Ezt ennél a szállítási mód kiválasztásnál kérjük figyelembe venni.

 

b)                 Szállítás csomagpontba:

Foxpost* (feladástól számított 2-7 munkanapon belül):

- Foxpost csomagpontba való szállítás, előre online (PayPal) fizetéssel vagy előre utalással: melynek díja 1390 Ft, mérettől függetlenül
Csomagpontba való szállítás esetén kérjük a megjegyzés rovatba beírni a kívánt átvételi pontot. A Foxpost csomagpontok listája az alábbi oldalon tekinthető meg: https://foxpost.hu/csomagautomatak

- Foxpost csomagpontba való szállítás, utánvétes fizetés esetén:
10 000 Ft-ig 350 Ft
10 000 Ft felett 1,2% :Amennyiben a rendelt termékek utánvét összege meghaladja a 10.000 Ft-ot, Szolgáltató írásban jelzi a Vásárlónak az utánvét pontos díját, melyet a Vásárlónak kell megtérítenie. Vásárlónak az értesítést követően is van lehetősége változtatni a szállítás módján, melyet írásban jelezhet Szolgáltató felé.
*Foxpost csomagfeladás hetente egy kiválasztott napon történik. Ezt ennél a szállítási mód kiválasztásnál kérjük figyelembe venni.

Magyar Posta * (MPL) futárszolgálattal (feladástól számított 3-5 munkanapon belül):
- Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve, előre online (PayPal) fizetéssel vagy előre utalással: 990 Ft/db
Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára való szállítás esetén kérjük a megjegyzés rovatba beírni a kívánt átvételi hely típust (Csomagautomata, Posta Pont vagy posta) és címet. (Például: Magyar Posta PostaPont, 1125, Istenhegyi utca 45-47., Budapest XII. 11311 sz. MOL töltőállomás) A Magyar Posta (MPL) csomagpontok listája az alábbi oldalon tekinthető meg: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine


*MPL csomagfeladás hetente egy kiválasztott napon történik. Ezt ennél a szállítási mód kiválasztásnál kérjük figyelembe venni.

c.                   Személyes átvétel:
Győr területén belül lehetőség van személyes átvételre, melyet a Győr, Szalay Imre utca 22. cím alatt tehet meg, minden hétköznap. Előzetes telefonos egyeztetés szükséges.

​​

A megrendelt termékek kiszállítását a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. Magyar Posta Zrt. valamint a Foxpost Zrt. végzi.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Felhasználó a Ptk. 6:127. §-a alapján köteles a csomagot késedelem nélkül, lehetőleg a kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. 

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató (eladó) nem fogad el!

Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! 


A termék(ek) kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

​​

bottom of page