top of page

Fizetési módok

A webáruházban a termékek bruttó vételárai vannak feltüntetve.  Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa a webáruházban feltüntetett termékeket és árakat. Készleten nem lévő termék esetén a feltüntetett árak és a megadott szállítási idők tájékoztató jellegűek, minden esetben függenek az aktuális beszerzési lehetőségektől is.

 

A webáruházban történő megrendelés során az alábbi fizetési módok lehetségesek:​

- Banki átutalással vagy bankban történő készpénz befizetéssel
(Bankszámla adatok:
Név: Szilágyi Dorottya egyéni vállalkozó
Számlavezető pénzintézet: OTP bank
Számlaszám: 11773494-00299626
Megjegyzésben kérem megjelölni a nevet, valamint a rendelés számát)


- Fizetés utánvétellel is lehetséges a futárszolgálatnak, /csomagpontban, mely választása esetén plusz díj kerül felszámolásra a szállítási díj felett.

 

- fizetés Paypal rendszeren keresztül

A Paypal-lal történő vásárlás menete:

Az oldal bal oldalán jelennek meg a tranzakció részletei, jobb oldalon pedig két választási lehetőség:

 1. a) Ha van PayPal regisztrációja, akkor az érvényes azonosító és jelszó megadása után az előre megadott bankkártya részleges adatait látja és a fizetendő összeget. Amennyiben több kártya is regisztrálva van, úgy ki kell választani azt a kártyát, amivel fizetni szeretne, majd a kiválasztás után a Pay Now feliratra kattintva megtörténik a fizetés és rövidesen visszakerül a bolt oldalára.

 1. b) Ha nincs PayPal regisztrációja, akkor lehetőség van egy űrlap kitöltése után egy Vendég PayPal hozzáféréssel kiegyenlíteni az összeget, anélkül hogy regisztrálnia kellene a PayPal-nál. Az űrlap a következő adatokat kéri be (ezeknek a többsége kötelezően kitöltendő):
  Country Ország
  Card number Kártya száma Bankkártya száma
  Payment Types Fizetés típusa
  Expiration date Lejárati idő - a bankkártya lejárati ideje
  hh/éé sorrendben
  CSC CSC kód a kártya hátoldalán található
  háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra);
  First name Keresztnév
  Last name Vezetéknév
  Address line 1 Cím1
  Address line 2 (optional) Cím2 (ennek megadása nem kötelező)
  City Város
  State/Province/Region Megye
  Postal code Irányítószám
  Telephone Telefonszám - Kérjük, hogy valódi telefonszámot adjon meg, amelyen a bankja is el tudja érni szükség esetén. Meg kell adni az országkódot és a körzetszámot
  Email cím Az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről Ha az összes mezőt kitöltötte, nyomja meg a „Review and Continue” gombot a lap alján. Itt még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelést.
   Ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül értesítés érkezik e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egy időben Szolgáltató is megkapja az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdi a megrendelés feldolgozását.

 

- Személyes átvétel esetén: készpénzes fizetés is lehetséges. Személyes átvétel Győr területén belül lehetséges, Szalay Imre utca 22. cím alatt, minden hétköznap. Előzetes telefonos egyeztetés szükséges.

bottom of page